Numaralı Güneş Gözlüğü Hakkında

Numaralı güneş gözlüğü hakkında: Numaralı gözlüğü olanlara da numaralı güneş gözlüğü yapıldığını biliyor muydunuz? Sizlere de istediğiniz Güneş gözlüğünün modelini yapabiliriz,

İstediğiniz Cam Rengini

Beğendiğiniz yüzlerce çeşide yapabiliriz sezer optik farkı ile. Güneş gözlükleriyle, güneşe doğrudan bakıldığında gözü koruduğu gibi bir yanılgıya düşülmemeli. Böyle bir durumda görme noktasında geriye dönüşü olmayan hasarlar olabilir. Özellikle açık göz rengine sahip olanlar gözlerini güneş ışığından daha çok korumaları gerekir. Çünkü açık renk gözlü insanlar diğerlerine göre daha hassas olurlar.

Küçük Çerçeveli Gözlüklerin Yeteri Kadar Koruma Sağlamaz

Biraz geniş camlı, yüze iyi oturan ve gözede yakın yerleşen gözlükler en iyi korumayı sağlamaktadır. Numaralı güneş gözlüğü camları Polarize camlı da yapılabiliyor, Polarize camlı numaralı güneş gözlükleri, ultraviyole ışınlarını süzerken düz yüzeylerde oluşan ışık parlamalarını karlı, deniz ve asfalt gibi yerlerden yansıyan ve parlama yapan ışıkları tamamen azaltır ve daha net yansımasız görüş sağlar. zararlı ışıkları engelleyerek daha kaliteli bir görüş sağlama özelliğine sahiptir. Not: Her avantajın dezavantajı da vardır Polarize camlarla monitörlerde Lcd ve telefon ekranlarında belli bir açıdan bakıldığında, ekran görüntüsü kaybolabileceği gibi farklı yansımalar da yapabilir araçlarında bu tür göstergeleri vs olan sürücüler daha dikkatli olmanızı öneririm. Apple, bir iki yıl önce güneş gözlüğü dostu’ bir ekran patentini aldı, ve diğer firmalar da bu çalışma içindeler.

Numaralı güneş gözlüğü

Olanlar artık üzülmeyin, sizlere de istediğiniz Güneş gözlüğü çerçevesini beğendiğiniz yüzlerce çeşide yapabiliriz. Güneş gözlüklerinde de Numaralı camlar kullanılabilir, ancak bunun bazı şartları vardır. Her güneş gözlüğü numaralandırılamaz. Gözlük çerçevesinin cam takılacak kısmında hiçbir şekilde bombe (kavis) olmaması gerekmektedir ve bu durum hafiften spor görünüme sahip güneş gözlüklerinin numaralanabilmesini de imkansız kılar, numaralandırılsa bile net göremezsiniz yerler çukur gibi olur biraz daha kaliteli gözlük camı aldığınız takdirde, oldukça hafif ve inceltilmiş, numaralı olduğu belli bile olmayan camları öneririz.

Mesela aşırı bombesi olan bir Güneş gözlüğü haricinde onlara da yapılır ancak % 100 performans vermez, Sebebine gelince yoğun bombeli bir gözlüğe numaralı cam taktığınızda, camda prizmatik etkiler meydana getirir buda sizin çukur tümsek vs görmenize neden olur.

Özellikle Hasta Miyop İse

Bunu hemen algılar, yerleri çukur, düz çizgileri eğri büğrü görmeye başlar ve Numaralı güneş gözlüğü kullanıcısı sürekli olarak baş dönmesi ve baş ağrısı görmede farklılık hissedebilir. Sonuçta aşırı bombe numaralı camlarda gözleri rahatsız etme ihtimali çok yüksek ihtimaldir.

Numaralı güneş gözlüğü seçiminde numaralı güneş gözlüğü kullanıcılarının mümkün olduğu kadar düz ve köşeli Güneş Gözlük çerçeveleri tercih etmelerini tavsiye ederiz, sezer optik ailesi olarak.

Buraya tıklayarak

Modellerini inceleyebilir ve tercih yapıp alabilirsiniz arayarak yardım alabilir, imkanınız varsa mağazalarımıza uğrayarakta tercih yapabilirsiniz, bizlerde size olabilecek en güzel numaralı güneş gözlüğünü tavsiye edip kaliteli bir numaralı güneş gözlüğü sunabiliriz. Belirtilen kriterlere uygun numaralı güneş gözlüğü çerçevesini seçmekte zorlanmadan sağlıklı bir Numaralı güneş gözlüğünü siz değerli müşterilerimizi kavuşturacağımızı umuyoruz, Siz değerli müşterilerimize en güzel hizmeti vermeyi taahhüt ediyoruz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.